Piscine Sorgeti Logo
Comanda acum
home despre noi piscine intretinere piscine spa galerie foto contact
Piscine


Vacanta in fiecare zi, nu doar piscine!

SORGETI vine cu cea mai buna oferta de piscine pentru confortul si relaxarea dumneavoastra. Noi va ajutam sa uitati de caldura si aglomeratia orasului si sa evadati in lumea distractiei si a bunei dispozitii.
Pentru asta, va oferim toate “ingredientele” necesare pentru ca fiecare zi de vara sa fie una de vacanta!

Infiintata in urma cu 10 ani, SORGETI a fost, inca de la inceput, reprezentantul in Romania al renumitului concern ZODIAC, binecunoscut in intreaga lume pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale in domeniile aeronautic si marin, realizand un parteneriat in vederea comercializarii si punerii in functiune de piscine, echipamente si accesorii pentru piscine.

Suntem o echipa tanara, dar cu o bogata experienta in domeniul piscinelor, oferim solutii complete care cuprind urmatoarele servicii: consultanta tehnica, import de produse, livrare, montaj, punere in functiune, garantie si postgarantie.

Realizam piscine private, interioare si exterioare, atat cu pereti din otel cu liner, cat si din blocuri modulare de polistiren, in forme si dimensiuni diverse, punand la dispozitia clientilor echipamente de ultima generatie pentru tratarea si recircularea apei, sisteme automate (roboti) de curatare a piscinei, instalatii masaj, curenti apa, valuri, proiectoare subacvatice, transformatoare, sisteme automate de intretinere pentru piscine, dusuri solare, margini de protectie antiderapante, copertine solare mobile, skimmere, linere, fitinguri, scari, reflectoare, schimbatoare de caldura, dezumidificatoare, etc.

Beneficiind de sustinerea tehnologica a unor perteneri precum Europool, Flexiplus, Speck Pumpen, Baracuda, Clearwater, Alkorplan, va asiguram, o data in plus, calitate de varf, design modern si performante.

O calitate mai buna a vietii si mai multa distractie acasa – aceste dorinte devin realitate datorita piscinei proprii. „Made in Germany” este garantia indeplinirii acestor vise, bazandu-se pe produse durabile, de calitate inalta, cu o traditie de peste 30 ani!

Incepand din anul 2006, SORGETI este unicul importator, in Romania, al aparatelor de terapie hidromecanica (SPA) produse de compania BEACHCOMBER HOTTUBS, unul dintre cei mai renumiti producatori din Canada (inca din 1978).

Noi aducem solutia optima pentru a evada din stresul orasului si a te relaxa in liniste: SPA-urile Beachcomber. Hidromasaj si relaxare alaturi de familie sau de prieteni, un “lux”  pe care vi-l puteti permite de acum inainte in propria casa daca alegeti gama de SPA-uri Beachcomber Hottubs. Oferta noastra de SPA-uri da posibilitatea de personalizare pentru fiecare utilizator prin sistemele WaterPortsTM si Massage InsertsTM garantand costuri reduse prin ergonomia acestor produse.

SORGETI este membru fondator al APPW (Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness), infiintata in anul 2009 si care reprezinta prima asociatie a Profesionistilor in domeniul Piscinelor si Wellness-ului din Romania.
 
2002-2012 © Sorgeti SRL. Toate drepturile rezervate.